blog reasons to buy sterling silver Ασήμι 925 και γιατί να το επιλέξεις - ασήμι 925

Το ασήμι 925 αποτελείται από ασήμι 92,5% και το υπόλοιπο  7.5%  είναι κυρίως χαλκός ή και άλλα μέταλλα. Το ασήμι είναι εξαιρετικής ποιότητας μέταλλο, πολύ μαλακό και ελαστικό υλικό. Για αυτό το λόγο αναμιγνύεται με άλλα μέταλλα, κυρίως χαλκός έτσι ώστε να σκληραίνει και να δημιουργούνται αυτά τα υπέροχα σχέδια που βλέπετε στο εμπόριο. 

Υπάρχουν κάποιοι μύθοι γύρω από το ασήμι, τους οποίους θα εξαλείψουμε σε αυτό το άρθρο. Θα σου εξηγήσουμε γιατί πρέπει να επενδύσεις σε ασήμι και ασημένια κοσμήματα.

Ακολούθησε τις Τάσεις της Μόδας 

Σίγουρα είναι πολύ εξοντωτικό να πρέπει συνεχώς να ακολουθείς τη μόδα. Αλλά αν σου αρέσει η μόδα και οι τάσεις της, σίγουρα πρέπει να έχεις στην κοσμηματοθήκη σου ασημένια κοσμήματα. Το ασήμι 925 είναι και θα είναι πάντα στη μόδα, και είναι αρκετά δημοφιλές. Οι τελευταίες τάσεις της μόδας πάντα θα περιλαμβάνουν κοσμήματα από ασήμι, τα σχέδια μπορεί να αλλάζουν αλλά το μέταλλο παραμένει στη μόδα. Μπορεί τώρα τελευταία την άνοιξη και το καλοκαίρι να βλέπουμε να είναι στη μόδα οι πολύτιμοι λίθοι, αλλά τις περισσότερες φορές είναι πάνω τοποθετημένοι σε ασήμι. 

Οι επιλογές είναι αμέτρητες 

Το ασήμι είναι ένα μαλακό μέταλλο, οπότε είναι εύκολο για τους τεχνίτες και τα κοσμηματοπωλεία να διαμορφώσουν και να πειραματιστούν με ασήμι. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα βρεις ένα κομμάτι (ή και περισσότερα) που να ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ. Νέα σχέδια δημιουργούνται συνεχώς και η καινοτομία είναι συνεχής.

Το ασήμι και τα ασημένια κοσμήματα έχουν διάρκεια, αρκεί να τα φροντίσεις σωστά

Το ασήμι είναι μαλακό μέταλλο και είναι επιρρεπές στο χάραγμα. Όταν φυλάσσεται σωστά, τα ασημένια κοσμήματα μπορούν να σου κρατήσουν μια ζωή. Χειρίσου τα όμως με προσοχή. Όταν αγοράζεις ασήμι 925, βεβαιώσου ότι έχει το 925 χαραγμένο. Πολλές γυναίκες αποφεύγουν το ασήμι 925 επειδή μαυρίζει. Ναι, μπορεί να μαυρίσει με το χρόνο, ειδικά αν δεν φοριέται συχνά. Τα καλά νέα είναι ότι αν το φοράς συχνά, τα λάδια του δέρματος “καθαρίζουν” το μέταλλο και έτσι αποτρέπεται το μαύρισμα του κοσμήματος. Εάν το φροντίσεις σωστά, θα το έχεις για πάντα!

Πάει με Όλα 

Το ασήμι πηγαίνει με τα πάντα. Ω ναι, είναι αλήθεια. Έχεις ραντεβού για δείπνο με φίλους? Με τι θα συνδυάσεις το outfit σου? Με ένα ασημένιο κολιέ, ένα ασημένιο βραχιόλι, ασημένια σκουλαρίκια και ασημένια δαχτυλίδια. Έχεις μια επαγγελματική συνάντηση; Ασήμι. Πηγαίνεις σε κάποιο πάρτι; ασήμι. Κατάλαβες, το point… Το ασήμι προσθέτει μια αριστοκρατική πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Μπορείς να συνδυάσεις τα ασημένια κοσμήματα σου με χρυσό ή πλατίνα και να δημιουργήσεις μια υπέροχη εμφάνιση. Εξάλλου, το mix n’ match metals είναι της μόδας.

Υποαλλεργικό 

Τα ασημένια κοσμήματα δεν έχουν ιδιαίτερες προσμίξεις σε μέταλλα που μπορούν να προκαλέσουν κάποια αλλεργία. Σε αντίθεση με άλλα κοσμήματα, που είναι φτιαγμένα από νικέλιο, ορείχαλκο. Συνήθως, ο χαλκός είναι το μέταλλο που αναμιγνύεται με το ασήμι, ο οποίος συνήθως δεν προκαλεί κάποια αντίδραση. 

Ειδικά όταν πρόκειται για σκουλαρίκια, επέλεξε άφοβα ασήμι 925 . 

Όταν επιλέγεις τα κοσμήματα σου, αγόρασε ασήμι 925 με σιγουριά. 

Δες τη συλλογή κοσμημάτων μας Cutie Cute Jewelry εδώ

Καλάθι

Back to Top