ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΟΔΟΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Λόγω της κατάστασης με τον Covid19, οι χρόνοι παράδοσης μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σας κρατάμε ενήμερους με τους χρόνους παράδοσης της αποστολής σας.

Εκτιμούμε την υπομονή και την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αποστολές εντός Ελλάδας

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 45€. Για παραγγελίες κάτω των 45€, τα έξοδα αποστολής ξεκινάνε από 3,50 ευρώ.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται με χρόνο παράδοσης εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ενώ για το υπόλοιπο δίκτυο της Ελλάδας (χερσαίοι ή νησιωτικοί προορισμοί) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες. Αφορά σε προϊόντα που υπάρχουν σε απόθεμα και έχουμε λάβει την παραγγελία σας. –

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων των αργιών) θα υποβληθούν σε επεξεργασία και θα αποσταλούν εντός 1-2 εργάσιμων ημερών μετά τη λήψη της εξουσιοδότησης και της επαλήθευσης της πιστωτικής κάρτας. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται τα Σάββατα και τις Κυριακές θα ξεκινήσουν την επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Όλοι οι πελάτες θα λάβουν ένα email επιβεβαίωσης με πληροφορίες παρακολούθησης της παραγγελίας όταν εκείνη έχει αποσταλεί. Δεν επεξεργαζόμαστε παραγγελίες τα σαββατοκύριακα ή τις αργίες.

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον προορισμό όπως και το κόστος.

Λόγω της κατάστασης του Covid19, η ομάδα μας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να παραδώσει τα προϊόντα εγκαίρως εντός της Αττικής. Σημειώστε ότι οι παραγγελίες θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί και να προπληρωθεί με έγκυρη πιστωτική κάρτα στη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Αντικαταβολή: Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με μετρητά στον τόπο παράδοσης, τα έξοδα αντικαταβολής ανέρχονται στο 1,50 ευρώ. Σημειώνεται ότι η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής γίνεται μόνο μετρητοίς και είναι διαθέσιμη για αποστολές μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας

Διεθνής Αποστολές

Αποστέλουμε σχεδόν στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Επιλέξτε τη χώρα σας όταν συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία στη σελίδα του check out.

Στις αποστολές του εξωτερικού δεν ισχύει η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier.

Οι αποστολές γίνονται με χρόνο παράδοσης εντός 5-15 εργάσιμων ημερών. Αφορά σε προϊόντα που υπάρχουν σε απόθεμα και έχουμε λάβει απόδειξη πληρωμής.

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον προορισμό όπως και το κόστος.

Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν καθυστερήσεις που δύνανται να προκύψουν από εκτελωνισμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Σε περίπτωση που το πακέτο σας παρακρατηθεί στο τελωνείο, θα είστε υπεύθυνοι για την επικοινωνία και τυχόν επιπλέον έξοδα που απαιτούνται για την αποδέσμευση των αντικειμένων σας. – Οι χρόνοι παράδοσης διαφέρουν σε περίπτωση που το πακέτο σας παρακρατηθεί στο τελωνείο.

Λόγω του Covid 19, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις έως και 21 ημέρες από την αποστολή έως την παράδοση.

Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφές

Τα σκουλαρίκια και τα εκπτωτικά προϊόντα δεν υπόκεινται σε αλλαγές ή επιστροφές. Επίσης, οι ηλεκτρονικές κάρτε eGift cards δεν επιστρέφονται ή εξαργυρώνονται.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με το κόσμημα που αγοράσατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Επιστροφές ή αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο σε κοσμήματα που βρίσκοντΙ στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβετε, να μην έχουν φορεθεί ή φθαρεί. Τα κοσμήματα θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία (κουτί συσκευασίας CutieCute ή / και πουγκί) μαζί με την απόδειξη αγοράς. Η δαδικασία της επιστροφής ξεκινάει μετά την παράδοση του σε εμάς. Αλλαγές μπορούν να γίνουν δεκτές για αλλαγή νούμερου ή για κάποιο άλλο κόσμημα της επιλογής σας.

Εκτυπώστε το ακόλουθο αρχείο pdf με τη διεύθυνση μας και συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής με τους λόγους της επιστροφής σας. Παρακαλούμε να αναγράψετε το Όνομα, τη Διεύθυνση, τον Αριθμό Παραγγελίας και τον Λόγο Επιστροφής.

Η επιστροφή της αποστολής σε εμάς και η ασφάλιση του κοσμήματος είναι ευθύνη του πελάτη. Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για τη χρεώση αποστολής ή για τυχόν πακέτα μη παραδοτέα. Δεν επιστρέφουμε τα έξοδα αποστολής, εκτός εάν έχουμε στείλει ένα κόσμημα κατά λάθος.

Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με επιστροφές, αλλαγές ή εάν το κόσμημα είναι ελαττωματικό, επικοινωνήστε με την Ομάδα μας μέσω email στο για να σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία της επιστροφής σας.